Бербатчето е честно момче и ще стане президент, пращам му

...
Бербатчето е честно момче и ще стане президент, пращам му
Коментари Харесай

Легендарната ясновидка Соня Заварчик: Боби ще падне, много се е оял

Бербатчето е почтено момче и ще стане президент, изпращам му мощ и сила. " Боби Михайлов ще падне като президент на БФС! "

Това знамение направи именитата софийска ясновидка и лечителка Соня Заварчик, която доста рядко бърка с прогнозите си. Преди време вуйна Соня предсказа, че Боби ще завоюва следващия конгрес на БФС, само че през днешния ден нейните сили и приказват друго.

" Боби беше добър началник, само че няма триумфи, щото се е трансформирал - споделя една от най-известните български ясновидки пред " България Днес ". - Щом са се вдигнали всички против него, значи ще го смъкват. Не може по този начин, да има безконечни хора, които единствено да богатеят и да вършат сглобки. "

Вчера почитателите заградиха националния стадион " Васил Левски " за митинг против 18-годишното ръководство на Михайлов и неговата клика в БФС. Агитките на най-големите тимове невиждано се сплотиха в битката за избавление от ръководството на Боби. Според вуйна Соня тези процеси ще доведат до свалянето на Михайлов, макар че той " има доста позиции ".

" Боби доста се е оял, в този момент ми пристигна информация - споделя Заварчик. - Някакви разногласия има с другите, имат и разлика в заплащането. Аз не виждам кой ще го поддържа Боби, към този момент и Бойко Борисов не го харесва, нищо че е остарял футболист. Но може да има нови искания от горните пластове за футбола. Голямата група е решила той да не бъде там след многото неточности, които са му намерили. Неслучайно те са тръгнали на тая война. "

Соня Заварчик познава Димитър Бербатов, който е лидер на опозицията против Борислав Михайлов. Легендарната ясновидка е живяла в един квартал с някогашния голмайстор на " Манчестър Юнайтед ". Според нея Бербо ще донесе по този начин нужната смяна и футболът ни ще тръгне нагоре.

" Бербатов може да усъвършенства качеството - споделя вуйна Соня. - Той към този момент има взор върху всичко, което се случва до момента. Виждам го, че той ще стане президент. С положително ще пристигна Бербатов, той към този момент има доста опит, какъв брой години е в спорта. Другият единствено приказва, а нищо не прави. Познавам доста хора, усещам се мощна, нищо че станах на 75 години. Давам силата и силата си на Бербатов. Аз като почна да приказвам нещо, и то вземе, че стане. Ще предам непосредствено сила на Бербатов и той след това да я съобщи натам. Дано влезе Бербатчето, той е предан човек. Имаше някакви отклонения преди години, само че индивидът се възвърне. Бербатов живееше тука наоколо в " Бъкстон ". Аз го познавам момчето, то си проличава, че е почтено. И вежлив, и културен, и учтив. Боби го гледаш добре навън, само че вътре е безпаричен по душа. Бербата има по-народна душа. "

Според ясновидката от футбола се печели задоволително, само че парите не отиват по предопределение.

" От кликата на Боби не би трябвало да са там - споделя вуйна Соня. - Футболът печели най-вече, взимат от тото и хазарт. Но парите от мачовете отиват в някои други каси. Соня Заварчик е отвратена от политиката и футбола в страната, само че успокоява, че в България война няма да има.

" Корупцията в страната е цялостна, тия хора нямат позор. 30 години е едно и също, всичко е огромен цирк. Гледаш интелигентни мъже, а се карат като ромите във Филиповци. България ще се оправи, само че би трябвало да се изчистят гнидите и вътрешните предатели да се махнат. Не виждам тук да стане война, плашат хората и ги лъжат по малкия екран. Но те сами ще бъдат осъдени отнякъде, макар че аз не поисквам на никого неприятното. "

Поп чете молитва в БФС

Борислав Михайлов се обърна към духовник в битката си да резервира шефския пост в БФС. Преди десетина дни поп прочете молитва срещу уроки в постройката на футболната централа в Бояна. Всички чиновници на футболната централа е трябвало да участват, а духовникът е поръсил присъстващите със здравец и светена вода. Поканата е пристигнала от Боби Михайлов, по чийто адрес от страна на почитателите се носят не доста приятни пожелания.

Напоследък във футбола все по-често прибягват до Божията помощ. В ЦСКА също извикаха поп преди началото на сезона, който отслужи водосвет за здраве и триумф на терена въз основата в Панчарево. Преди години на " Армията " пристигна и екзорсистът отец Георги Гелеменов, който пристигна да скапе хипотетично проклинание върху " алените ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР