Бенямин Нетаняху настоя, че войната в Газа няма да приключи,

...
Бенямин Нетаняху настоя, че войната в Газа няма да приключи,
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху повтаря целите на войната в Газа, докато посредниците чакат отговора на сделката на Хамас

Бенямин Нетаняху настоя, че войната в Газа няма да завърши, без значение дали е реализирано съглашение за преустановяване на огъня за заложници с Хамас, както медиаторите чакаха формален отговор от въоръжената формация, който беше обсъждан през последната седмица.

„ Израел при никакви условия няма да се съгласи с края на войната като част от съглашение за освобождение на нашите заложници “, сподели министър-председателят се споделя в рядко изказване във връзка еврейския шабат.

„ [Израелските отбранителни сили] ще влязат в Рафа и ще унищожат останалите батальони на Хамас в него – без значение дали има краткотрайна пауза в борбата за освобождаваме нашите заложници или не “, се прибавя в изказването, като се има поради от дълго време заплашваната атака в най-южния град на Газа и последната цитадела на Хамас.

Съобщенията в разнообразни арабски медии през уикенда демонстрират, че Хамас е подготвен да отговори благосклонно към препоръчано съглашение, с посредничеството на Египет, Катар и Съединени американски щати....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР