Беновска/ Терзиев/Петков: Дюкянът на кмета отворен ли е в СОС за хората от днес?

...
Васил Терзиев, кандидат за кмет на София от ПП-ДБ-Спаси София,
Коментари Харесай

Васил Терзиев, кандидат за кмет на София от ПП-ДБ-Спаси София, Кирил Петков, съпредседател на ПП - Илиана Беновска „Беновска пита – Радио К2“, 6.11.2023 г.

ПП/ ДБ даваха микрофона на свои медии. Наложи се Беновска да се качи на сцената на политиците. И да зададе въпросите си от микрофона на лидера на ДБ Христо Иванов

Илиана Беновска: Може ли да ми позволите като кавалери, разбирате моето присъствие тук, мисля, че сте достатъчно елегантни! Да обясня защо съм на този микрофон!

Найо Тицин: Колега, ще ви прекъсна!

Илиана Беновска: Защо ще я прекъсваш, Тицин? Ти, кой си! Това са хората, които са избрани! Ти, Тицин, си техен слуга, моето момче! Вашия пресцентър не работи добре, ще ви го обясня после, след, извън, пресконференцията.

Искам да поздравя г-н Терзиев! Добре дошъл в Парижките, пардон, Софийските потайности! В местната власт в София! Искам да задам следния въпрос: Ваня Григорова получи почти равен на вашия рейтинг. Кавалерски и професионално, бих казала и политически зряло, би било да ѝ предложите позиция на председател на СОС- от уважение към вота на избирателите! Мислили ли сте по този въпрос, съвещавали ли сте се, господа? И какво е мнението ви. Искам да чуя мнението и на Кирил Петков, и на Борис Бонев, и на Христо Иванов, защото това е важен въпрос, който ще легитимира или ново ляво, или ще довърши вашия образ?

И втори въпрос, шеговит! На постерите си пишете, че започвате работа в понеделник. Нали така беше: В неделя ще празнуваме! Започваме работа в понеделник! Г-н Кирил, не ми се сърдете! Ще попитам: Дали, Дюкяна на кметството е отворен в понеделник, за избирателите? Започвате ли работа?

Найо Тицин: Ха, ха, ха, браво!

Илиана Беновска: Аз не питам теб, Тицин, моето момче! Нека вашия пиар си седне на задничето, ако обичате, и направете забележка на тези, които пращат имейли! И начина, по който се организира пресконференцията! Казвам ви, знаете мъдрата мисъл – успехът е общ, провалът е твой! Това, че някой си нещо прави в момента, той носи отговорност! Благодаря!

Васил Терзиев: Няма проблем! Аз нямам предизвикателства с това да поема отговорност! Така че за всичко, което не е наред – вдигам ръка! Да, пак направихме шоу, беше една пресконференция!

Илиана Беновска: Извинявайте, аз не чух отговор на моите въпроси, господа! Много се извинявам, не чух отговори на моите въпроси! Мога ли да се извиня и да ми отговорите коректно? Много ви моля! Учтиво!

Васил Терзиев: Само да отговоря с една дума, по въпроса за Ваня Григорова: Това, въобще, не е тема на днешната пресконференция! Вторият въпрос, за понeделник! Започнали сме вече работа, както виждате, и все повече ще вдигаме оборотите! Това отговаря ли, г-жо Беновска?

Илиана Беновска: За софийските потайности на местната власт? Мисля, че разбирате образа?

Васил Терзиев: Софийските потайности тепърва ще ги откриваме! Мисля, че ще имаме четири години да ги опознаем и да намерим решенията на проблемите!

Илиана Беновска: Благодаря много! Не чух вашите отговори също за лявото, г-н Петков и г-н Иванов!

Васил Терзиев: Аз отговорих от името на всички!

Илиана Беновска: Е, хайде, те не са Ви дали права на говорител, сигурно! Моля Ви, г-н Петков!

Кирил Петков: За Вас, общината ще бъде отворена и за всички граждани! Аз съм сигурен, че тя ще бъде прозрачна, ще покажем как промяната се случва на местно ниво и това ще бъде примера, който ще го даваме след четири години, за това съм сигурен!

Илиана Беновска: А за сътрудничеството с БСП в местната власт, това, което попитах за Ваня Григорова, новия ляв субект?

Кирил Петков: Новия кмет на София отговори по тази тема!

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР