Бехайдин Юсуф е новият общински председател на Движението за права

...
Бехайдин Юсуф е новият общински председател на Движението за права
Коментари Харесай

ДПС с нов председател в Сливо поле

Бехайдин Юсуф е новият общински ръководител на Движението за права и свободи в община Сливо поле. Той бе определен единомислещо на провелата се през днешния ден общинска конференция

Новият общински ръководител прикани за обединяване в името на партията. " Ако това не се случи ще се отдръпва ", съобщи Бехайдин Юсуф. Голямата цел на новото управление е спечелването на кметското място в Община Сливо поле.

Юсуф заменя досегашния общински ръководител Илвенур Махмудов, който също имаше номинация, само че си направи самоотвод. Номинации имаха също Осман Ренмзиев и Валиде Османова, само че те също си направиха самоотвод.

Избран бе и нов общински съвет на партията, който се състои от 11 индивида. В него по прави влизат локалните ръководители, които са 7, тримата общински съветници и младежкия водач.


В доклада си, към този момент някогашният ръководител уточни, че на четирите парламентарни избори, в мандата му от 2019 година до 2024 година Движение за права и свободи е съумяла да бие ГЕРБ, само че представянето на локалните избори е било незадоволително. В момента Движението има 3 общински съветници, откакто смъкна политическото си доверие от четвъртия консултант. Партията съумя също да завоюва кметското място в Малко Враново, само че загуби Стамболово и Кошарна.
Бяха определени и делегати за Областната конференция на Движение за права и свободи, която е на 11.02

На конференцията Айдоан Джелил, досегашен общински водач в Русе, и Дауд Ибрям, регионален ръководител, получиха номинации за регионален ръководител, който ще бъде определен на Областната конференция. Делян Пеевски и Джевдет Чакъров бяха номинирани за съпредседатели на Движение за права и свободи.

Гости на конференцията бяха националният представител Ализан Яхова и регионалният ръководител Дауд Ибрям
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР