Бебе, което е починало, докато родителите му са живели извън

...
Бебе, което е починало, докато родителите му са живели извън
Коментари Харесай

Бебето на Констанс Мартен Виктория може да е умряло от студ или от съвместен сън, каза съдът

Бебе, което е умряло, до момента в който родителите му са живели отвън мрежата, може да се е поддало на студа или от взаимен сън, сподели патолог пред техния развой.

Бегълката аристократка Констанс Мартен и нейният сътрудник Марк Гордън, 49, са упрекнати в непредумишлено ликвидиране заради груба немарливост във връзка със гибелта на новородената им щерка Виктория, до момента в който бяха в бягство предходната година. Твърди се, че родителите са живели в палатка в Саут Даунс в опит да запазят Виктория, откакто другите им четири деца са били взети под грижите.

Дни откакто бяха задържани предишния февруари, Виктория беше открита мъртва в чанта Lidl за цялостен живот в колиба в Брайтън, Източен Съсекс. Д-р Нат Кери сподели пред Old Bailey през днешния ден, че бебето е носело единствено пелена и е имало признаци на „ доста разложение “, когато я е прегледал.

Той сподели на правосъдните заседатели, че зимните температури забавят скоростта на разложение, само че положението на тялото значи, че Виктория не е умряла скоро....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР