Баща, който е записал Кейт, принцесата на Уелс и принц

...
Баща, който е записал Кейт, принцесата на Уелс и принц
Коментари Харесай

Конспиративните теории на Кейт Мидълтън са разрушени от мъж, който я е заснел във селскостопански магазин

Баща, който е записал Кейт, принцесата на Уелс и принц Уилям през уикенда, отхвърли „ нелепите “ изказвания, че в действителност не е тя в клип - и сподели, че " разчувстваният " личен състав също я е разпознал.

40-годишният Нелсън Силва улови момента, в който Кейт излезе на открито, с цел да отиде небрежно до фермата Windsor Farm Shop в събота, до момента в който вървеше един до друг с Уилям. Видеото породи голям брой тайни теории за нейното местоположение, като мнозина твърдяха, че вместо това записът е на приликата на Кейт.

Но бащата, който бил на пазар за пържола, когато видял кралската двойка, споделиха потребителите на обществените медии зад слуховете стоят " заблуди ". Това идва, откакто слухът за двойника на тялото се популяризира като горски пожар и натрупа повече от 12 милиона гледания в Twitter и над 11 милиона в TikTok.

Нелсън сподели, че е „ комплициран “ по отношение на слуховете, защото е дал крещящи доказателства. Той сподели на The Sun, който разгласява видеото: „ Това е видео, което ясно п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР