Баща и син получиха забрана да притежават животни, след като

...
Баща и син получиха забрана да притежават животни, след като
Коментари Харесай

Баща и син получиха забрана за животни, след като залепиха рани на куче от лов на лисици

Баща и наследник получиха възбрана да имат животни, откакто още веднъж залепиха устните на кучето си след противозаконен лов на лисици.

Робърт Милс и неговият наследник Джак Милс използваха мощното комерсиално лепило в несполучлив опит „ Направи си самичък “, с цел да закърпят „ ужасните “ рани на своя териер. Двамата също получиха условна присъда затвор и им беше казано да приберат всичките си други животни и да предадат петте си кучета на RSPCA.

Патердейл териерът Фъдж е получил пострадванията след противозаконен лов на лисици, макар че те са имали се пробваха да настояват, че са пристигнали след офанзиви от язовец или заек. След следствие на RSPCA, полицията нахлула в дома им и разкрила лурчър с огромни белези по лицето, изчезнала огромна част от езика и просълзен нокът на една от лапите му.

След прегледи на мобилните им телефони, бяха открити смущаващи фотоси - като да вземем за пример ухилен Джак, който театралничи с мъртва лисица. Дуетът Brickklayers от Кент призна по две обвинявания за причиняване на излишно страдани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР