Баща и син, които са били жестоко нападнати от мечка,

...
Баща и син, които са били жестоко нападнати от мечка,
Коментари Харесай

Мъж, чието лице е било сдъвкано от мечка, получава „върховно отмъщение“, като го превръща в кебапчета

Баща и наследник, които са били грубо нападнати от мечка, са направили „ извънредно възмездие “, като са простреляли животното и са го трансформирали в кебап месо.

Пер Сундстрьом, 42, и неговият наследник Евърт, тогава 14, бяха на лов с другари, когато огромна женска мечка излезе от дърветата и се нахвърли към тях в Люсдал, централна Швеция, предходната Август.

Звярът разруши Pär на земята и заби зъбите си в бузата му, оставяйки го с пострадвания, които бяха толкоз тежки, че трябваше да се подложи на лицева реорганизация. Оттогава Pär приписва живота си на сина си младеж Евърт, който самоуверено се намеси, като удари мечката в главата, успявайки да спре офанзивата. Но по-късно животното се обърна към Евърт, ухапа го за ръката и го подмяташе като парцалена кукла. Ходът даде на Pär задоволително време да грабне пушката си и да простреля мечката.

Pär беше превозен с хеликоптер до болница и имаше няколко интервенции, с цел да избави лицето си, до момента в който Evert беше подложен на лекуване за повредена ръка. Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР