БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Джуд Белингам помогна на Реал Мадрид

...
БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Джуд Белингам помогна на Реал Мадрид
Коментари Харесай

Реал Мадрид е на път да спечели испанската лига. Барселона трябва да победи Жирона, за да спре съперника да вземе титлата

БАРСЕЛОНА, Испания (AP) — Джуд Белингам оказа помощ на Реал Мадрид да бъде на ръба да завоюва испанското състезание, откакто означи при домакинската победа с 3:0 над Кадис.

Втората Барселона в този момент би трябвало да завоюва третото място Жирона, с цел да попречи на Мадрид да завоюва купата по-късно в събота.

Това ще бъде 36-ата корона на Мадрид във вътрешното състезание.

Мадрид е с 14 точки пред Барселона с още единствено четири оставащи мача след този кръг. Победа на Барселона в Жирона най-вероятно единствено ще забави празненствата в Мадрид. Жирона към този момент не може да завоюва лигата.

Брахим Диас означи в 51-ата минута на Сантяго Бернабеу, когато нападателят насочи удар от границата на наказателното поле в горния ъгъл.

Белингам вкара втори гол в 68-ата, мигове откакто влезе като запаса, с цел да сложи резултата отвън подозрение. Неговите 18 гола са единствено на второ място след 19-те маркирани от Артем Довбик от Жирона този сезон.

Хоселу Мато добави трети в добавеното вре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР