Бърнли обявиха, че Castore ще стане новият им доставчик на

...
Бърнли обявиха, че Castore ще стане новият им доставчик на
Коментари Харесай

Съперник от Висшата лига обявява противоречива сделка след реакцията на мокрия екип на Астън Вила

Бърнли оповестиха, че Castore ще стане новият им снабдител на екипи, макар че компанията е изправена пред гневни рецензии за " мокрите " фланелки направиха за Астън Вила този сезон.

Villa ще се откаже от Castore за Adidas през лятото след разногласието, който посрещна тазгодишния екип. Както мъжкият, по този начин и женският тим се оплакаха на шефовете на клуба от качеството на фланелката.

Проблемите бяха отдадени на обстоятелството, че екипите на Castore-mad задържат потта, което ги прави тежки и неуместни за играчите. Докато Вила отхвърли да възобнови договорката си, Касторе сполучливо се споразумя за партньорство с Бърнли.

Кларетс би трябвало да изпаднат в Чемпиъншип този сезон и в подготовката си за отпадане се договориха за дълголетен контракт с Касторе. Базираният в Манчестър производител обезпечава подготвителни и игрови комплекти за мъжкия, женския и университетския тим на Бърнли.

В изказване Бърнли твърди, че Castore са се „ отдали на високи достижения “ и „ безмилостно преследват “ нововъведенията....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР