Банкя. В днешния ден трябва да си спомним завета на

...
Банкя. В днешния ден трябва да си спомним завета на
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел: В днешния ден трябва да си спомним колко е важно да бъдем обединени

Банкя. В днешния ден би трябвало да си спомним завета на предците си какъв брой е значимо да бъдем обединени. Това съобщи в Банкя лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори Мария Габриел, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Мария Габриел дружно с претендентите за евродепутати Андрей Ковачев и Лиляна Павлова посети Банкя и се срещна с поданици и посетители на града.
Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори съобщи, че в днешния ден би трябвало да отдадем респект на всички, които са дали живота си да бъде България свободна и обединена. „ Да благодарим и на тези, които и през днешния ден подсигуряват сигурността ни, всички, които всеки ден вършат България едно по-сигурно място “, добави Габриел.
Според Мария Габриел, когато става въпрос за отбрана на националния интерес в Европа, всички би трябвало да бъдат обединени. „ Трябва да създадем по този начин, че мястото на България да бъде почтено предпазено, а това което бъде отстоявано там да носи изгода на българите ", сподели още Мария Габриел.
„ Още един път се обръщам към всички претенденти за депутати в идващия Европейски парламент - дано се обединим върху избран брой тематики, които ще пазиме, дали това ще бъде тематиката Шенген или ще бъде за двойния стандарт - би трябвало да изпратим мощно обръщение на хората. Аз ще се веселя всички да определим този лист от тематики и да го превърнем в идващите пет години в действителност ", показа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Мария Габриел се обърна и към пчеларите в Банкя. „ 10 години те знаят, че имат неизменимата ми поддръжка, желая да им благодаря, тъй като това са хората, с помощта на чиито труд съумяваме да имаме цялата хранителна верига, такава, каквато е. Уверявам ви, че групата на ГЕРБ ще продължава да отстоява ползите ви, акцентира Мария Габриел.
Кандидатът за евродепутат Андрей Ковачев съобщи, че националните ползи и националният блян би трябвало да бъдат отстоявани. „ Трябва да преодолеем това, което ни е разделяло тук, на Балканите, и в Европа посредством солидарността, толерантността и протегнатата ръка. Изключително значимо е на 26 май да изберем хора, които могат и знаят по какъв начин да отстояват българския народен интерес, сподели Ковачев.
Пред жителите на Банкя Лиляна Павлова съобщи, че би трябвало да бъдем смели и храбри в фантазиите си и да отстояваме своята независимост. „ За мен, като човек, работещ дълги години в районната политика, е значимо да се види капацитета на всяко обитаемо място, какви са неговите благоприятни условия и да създадем по този начин, че да разкрием този капацитет посредством вложения, добави Павлова.
Основен приоритет в работата ни ще бъде да насочим европейско финансиране по линия на районното развиване, да продължим вложенията в инфраструктура и благоустрояване на регионите, с цел да могат те да бъдат привлекателни. Банкя е едно прелестно курортно място и уповавам се градът да се трансформира в народен балнео център, защото балнеологията е значима тук. Поздравявам локалната власт за инвестицията с публично-частно партньорство за ремонта на банята, точно в това партньорство е бъдещето, нещо което ще насърчаваме, за което ще работим дружно със взаимни старания “, добави Павлова. Според нея това е методът да благоустрояваме обитаемоте места и да сътворяваме нови работни места.
Кандидатите за евродепутати се разходиха в Банкя и разговаряха с поданици и посетители на града. Те бяха съпроводени от кмета на обитаемото място Рангел Марков, регионалният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов, народни представители, общински съветници и членове на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР