БАЛТИМОР (AP) — Екипите за спасяване на мястото на срутения

...
БАЛТИМОР (AP) — Екипите за спасяване на мястото на срутения
Коментари Харесай

Екипите насочват вниманието си към премахване на отломки от палубата на кораба при почистването на срутения мост в Балтимор

БАЛТИМОР (AP) — Екипите за избавяне на мястото на срутения мост Франсис Скот Кий в Балтимор насочват вниманието си към хилядите тонове парчета седнал на върха на Dali, солиден товарен транспортен съд, който се отклони от курса и аргументи смъртоносната злополука предишния месец.

Около 3000 до 4000 тона стомана и бетон се стовариха върху палубата на кораба, откакто се разруши в един от носещите колони на моста и събориха сектора, споделиха чиновници на конференция в петък. Екипажите ще би трябвало да отстранен всичко това, преди да върнат неподвижния транспортен съд и да го насочат назад към пристанището на Балтимор.

Длъжностни лица демонстрираха фотоси от горната страна на кораба с цялостен сектор от паднал път, който смачква носа му.

Досега кранове са вдигнали към 120 контейнера от Dali, като още 20 остават, преди служащите да могат да построят зона за прекъсване и да стартират да отстраняват части от разрушената стомана и разпадащ се бетон. Корабът е бил претрупан с към 4000 контейнера и се е насочил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР