Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов, взел участие във "Фермата",

...
Балканският шампион по културизъм Тихомир Рангелов, взел участие във "Фермата",
Коментари Харесай

Шампионът по културизъм от Фермата стана жена

Балканският първенец по културизъм Тихомир Рангелов, взел присъединяване във "Фермата ", излъчен през 2019 година, смени пола си. Той накара всички да приказват за него, признавайки в ефир, че е педераст и има дългогодишна връзка с влогъра Красимир Николов - Стамбини, с който живеят на фамилни начала.

Неотдавна Тихомир персонално разгласи, че е транс, показвайки преобразяването си в обществените мрежи, където заличи името, обещано му по рождение, заменяйки го с Мелиса Рангелова.

От известно време насам той качва в сметките си фотоси, проследяващи прехода му от единия пол към другия, на които е изцяло неразпознаваем. На изображенията ясно се вижда, че той е свалил забележителна част от тежестта си, а също така е пуснал по-дълга коса, която е изрусил, и си е сложил два пиърсинга - над дясната вежда и до лявото око.

"До момента без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, занапред предстоят огромните промени. Много ми помогнаха 3-те метода за детоксикация, алкализация, филтриране и подмладяване на организма и кожата. Истината е, че доста дълги години отлагах това... и в този момент последвам сърцето си същински. Осъзнавам, че съм тръгнала по-доста сложен и дълъг път. Определено нуждая се от това в този момент ", написа той, говорейки за себе си в женски жанр, към колаж от две свои фотоси, показващи го преди и в този момент, написа Dir.

В една от изявленията си риалити звездата разкри, че е свалил цели 30 кг, само че по този начин се усеща по-щастлив от всеки път. За да онагледи думите си, приканвайки потребителите на виртуалното пространство да открият разликите, той показа втори колаж, като на една от фотографиите в него даже театралничи по долни дрехи - слипове и сутиен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР