Балканския шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който стана още по-известен

...
Балканския шампион по културизъм Тихомир Рангелов, който стана още по-известен
Коментари Харесай

Шампионът по културизъм Тихомир Рангелов стана жена, показа трансформацията си

Балканския първенец по културизъм Тихомир Рангелов, който стана още по-известен след присъединяване си в реалити формат, промени името си в обществените си мрежи и се оказва, че към този момент е жена. Рангелов в никакъв случай не е криел своята полова ориентировка и от дълго време е споделил, че има дългогодишна връзка с известен влогър.

Съвсем скоро обаче той изненада всички, които го познават като здрав и доста мускулест мъж, като стартира да трансформира фрапантно визията си, само че най-новото е, че към този момент е жена. Тихомир персонално заяви, че е транс, показвайки преобразяването си в обществените мрежи, където заличи рожденото си име, заменяйки го с Мелиса Рангелова.

Виж още:

" Само с 30 кг. по лека и доста по-щастлива. Открийте разликите ", написа Мелиса в мрежата и разгласява колаж, на който ясно се виждат измененията, през които е минал, с цел да се трансформира в Мелиса.

" Истината е, че доста дълги години отлагах това и в този момент последвам сърцето си същински. Осъзнавам, че съм тръгнала по много сложен и дълъг път ”, споделя Мелиса в по-ранен пост.

На фотосите ясно се вижда, че той е свалил забележителна част от тежестта си, а също така е пуснал по-дълга коса, която е изрусил, и си е сложил два пиърсинга - над дясната вежда и до лявото око.

Виж още:

Той показа, че смяната при него на този стадий е " без никакви хирургични намеси и интервенции. Още съм в самото начало, занапред предстоят огромните промени. Много ми помогнаха 3-те метода за детоксикация, алкализация, филтриране и подмладяване на организма и кожата. Истината е, че доста дълги години отлагах това ".

Последователите на Рангелов одобриха трансформацията му с спорни реакции, само че вършат усещане позитивните реакции на хората, които поддържат смяната. Други въпреки всичко не схващат за какво Тишо, както също бе прочут, е подхванал сходна дръзка смяна.

" Наистина не разбирам за какво този човек си го аргументи. Та той си промени целия живот. До колкото си припомням беше играч по културизъм. ", разяснява консуматор. 

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/Tihomir.Rangelov.Official 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР