Българският национален отбор по футбол ще проведе днес своята първа

...
Българският национален отбор по футбол ще проведе днес своята първа
Коментари Харесай

Преместиха мястото на първата тренировка на българските национали в Баку

Българският народен тим по футбол ще организира през днешния ден своята първа подготовка в Азербайджан, като " лъвовете " ще излязат за своето занятие на Олимпийския стадион в Баку, а не както беше планувано на " Нефтчи Арена ".

Промяната в програмата е по решение на уредниците, като положителната вест за Илиан Илиев е неговите момчета е, че подготвителните стадиони на Олимпийския стадион се намират по-близо до хотела, в който са настанени националите в съпоставяне със оборудването, на което в началото трябваше да упражняват българите.

Припомняме ви, че " трикольорите " дойдоха във вторник вечер в Баку за присъединяване си в приятелския шампионат FIFA Series, като полетът на българския отбор закъсня с един час поради проблеми с багажа.

В хода на конкуренцията в азербайджанската столица съставът на България ще се изправи поредно против селекциите на и Азербайджан - в понеделник (25 март) от 18:00 часа.

Любопитна детайлност е, че през днешния ден наставникът на родния отбор Илиан Илиев и капитанът Кирил Десподов ще приказват пред представители на ФИФА, като ще разясняват присъединяване на " лъвовете " в конкуренцията FIFA Series, както и задачите пред отбора за идното издание на Лигата на нациите през есента.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР