Българският нападател Божидар Краев изигра пореден силен мач за своя

...
Българският нападател Божидар Краев изигра пореден силен мач за своя
Коментари Харесай

Отмениха гол на Божидар Краев при победа на Уелингтън Финикс

Българският нападател Божидар Краев изигра следващ мощен мач за своя Уелингтън Финикс при успеха с 2:0 вкъщи над Уестърн Сидни Уондърърс. Срещата беше от 9-ия кръг на А-лигата. 

Краев стартира на върха на офанзивата на своя отбор, като беше сменен надълбоко в добавеното време на второто полувреме от Айзък Хюс. 

Гол на домакините беше анулиран в края на първата част за игра с ръка на Костас Барбарусис. Малко след подновяването на мача капитанът на гостите Марсело застъпи Краев в наказателното поле. Главната реферка на мача беше привикана за изгледа обстановката за евентуална дузпа за новозеландския клуб, само че реши, че няма учредения да уточни бялата точка. 

В 86-ата минута Краев прати топката във вратата на Уестърн Сидни Уондърърс, откакто засече подаване отляво, само че се оказа в състояние на засада. 

Уелингтън Финикс поведе в продължението на втората част. Костас Барбарусис се възползва от неточност на Марсело в защита и прати топката във вратата. Малко по-късно Бенджамин Олд вкара втори гол за домакините. 

Отборът на Божидар Краев е водач във краткотрайното класиране с 20 точки. Уестърн Сидни Уондърърс заема трета позиция с пет точки по-малко. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР