Българският филм Божоле с Дарин Ангелов, Диана Димитрова, Васил Бинев,

...
Българският филм Божоле с Дарин Ангелов, Диана Димитрова, Васил Бинев,
Коментари Харесай

Българският филм Божоле със световна премиера онлайн

Българският филм " Божоле " с Дарин Ангелов, Диана Димитрова, Васил Бинев, Денис Даскалов и Никола Додов към този момент е наличен онлайн за България и за чужбина, оповестяват от една от най-големите български платформи за видео наличие.

Сюжетът на " Божоле " наблюдава какво се случва с една публикация в интернет уебсайт за запознанства, пусната от досада, която прекатурва живота на плейбоя Ал. Като върл богат ерген преди да срещне Виктория, той живее нехайно и няма мощ на света, която да го изкара от зоната му на комфорт. Но както се случва постоянно - ориста не го оставя да скучае и го хвърля в “голямата ” обич. Когато взема решение да промени живота си обаче, Ал ще разбере, че неговият път е предначертан и няма право на избор, написа Българска телеграфна агенция.

Режисьор и сценарист на късометражната игрална драма е Ирена Даскалова, оператор е Росен Даскалов, композитори са Мария Каракушева и Денис Даскалов.

Заглавието бе единственият чуждоезичен филм, селектиран с филми от Франция и френскоговоряща Канада на Festival du Film Court Francophone / Un poing c'est court в Лион, Франция. " Божоле " има и номинации от " София филм фест “, " Златна роза ", " Бургас филм фест " и премиите " Васил Гендов ". Финалист е в селекцията на Istanbul Golden Short Film Festival. Получи самопризнание за операторско майсторство на фестивала " Златното око ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР