Българските IT кадри и технологични стартъпи имат срок до 28

...
Българските IT кадри и технологични стартъпи имат срок до 28
Коментари Харесай

Българските IT таланти и стартъпи имат само още 1 седмица да кандидатстват за кариера във Финландия

Българските IT фрагменти и софтуерни стартъпи имат период до 28 април да кандидатства по акцията „ Experience Tampere “. Това е самодейност на Финландия, най-щастливата страна за живеене в света, която цели да притегли IT фрагменти и стартъпи бизнеси в страната. Като част от нея, град Тампере – прочут като индустриалния център на Финландия, кани български експерти и притежатели на софтуерни стартъпи, дружно със фамилиите си, да посетят и да усетят атмосферата на града. Желаещите да аплайват за работа в IT сферата във Финландия могат да го създадат до 28 април 2024 година на: https://internationalhouse.tampere.fi/en/experience-tampere/. Одобрените претенденти ще завоюват петдневна аудиенция в Тампере от 10 до 14 юни 2024 година

Разположен в сърцето на Финландия, Тампере е дом на процъфтяващи софтуерни компании като Colossal Order, Troll, Huawei, Joinplay и Treon. Тези компании оферират атрактивни отворени позиции за български експерти, които ще им обезпечат висок стандарт на живот, жилища на налични цени, бягство от хауса на огромния град и опция за престояване в най-щастливата страна в света, Финландия, която печели тази премия за седма поредна година.

„ Това ще бъде неповторимо прекарване и опция за определените претенденти от акцията „ Experience Tampere “ да влязат в контакт с фирмите, да опознаят града със фамилиите си, да се потопят в атмосферата му и да усетят всекидневието му. Търсим опитни и смели софтуерни експерти, които са подготвени да създадат идната стъпка в кариерата си “, разяснява Марина Халикайнен, основен изпълнителен шеф на Colossal Order.

„ Искаме да създадем град Тампере и неговата процъфтяваща софтуерна промишленост първи избор на IT експертите и притежателите на стартъпи в България. Тампере е съвършената композиция от модерни технологии и оживена атмосфера, в допълнение с релаксираща природа, зашеметяващи гледки към езерото и внушителни гори “, разяснява Нупу Суванто, управител „ Услуги “ в „ International House Tampere “ в град Тампере.



Модерният и новаторски град Тампере, който съчетава динамичността на градския живот със спокойствието на природата, се смята за най-предпочитания град за живеене във Финландия. Разположен в сърцето на страната, Тампере е дом на процъфтяващи софтуерни компании и стартъпи, които създават нововъведения в разнообразни сфери: от гейминг, през машинно образование до мобилни технологии. Градът и софтуерната му промишленост не престават да се развиват, което усилва потребността от квалифицирани софтуерни гении, като България с нейните висококвалифицирани експерти е от необикновен интерес. За тези фрагменти, които търсят вълнуващи нови кариерни благоприятни условия, град Тампере има какво да предложи.

Градът разполага с интернационален център за обслужване на чужденци „ International House Tampere “, който подкрепя и улеснява процеса на пренасяне, работа, образование и консолидиране с локалните работодатели. Дейността му е фокусирана върху оказването на помощ на фрагментите и техните фамилии, които имат предпочитание да се реалокират в Тампере и да стартират нов, трогателен живот във Финландия. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР