Български олимпийски шампион показа, че може да е медалист не

...
Български олимпийски шампион показа, че може да е медалист не
Коментари Харесай

Най-успешният състезател по гребане помогна на инвалид в Пловдив

Български олимпийски първенец сподели, че може да е медалист освен в спорта. Николай Бухалов, е единственият роден състезател, който е спечелил два златни медала на едни олимпийски игри. Състезателят по каяк завоюва доста сърца с постъпката си през днешния ден.
Прочетете още
Той е оказал помощ на човек в инвалидна количка в Пловдив, написа. Мъжът паднал на земята заради недостатък на количката. Добър човек спял колата си и слязъл, с цел да го постави още веднъж в нея. За страдание, малко по-късно, индивидът пада наново. В този миг се появява и Бухалов. Той се заел да закара индивида до където е било належащо.

Ето и историята на Венци Кацаров:

„ Тази заран още веднъж се убедих, че положителното към момента съществува, и че има вяра за нашата нация! Точно преди да оставя сина си на яслите (района на кафе Морадо) видях по какъв начин ЧОВЕК беше паднал от инвалидната си количка и се бореше да се изправи… в това време минаваха коли около него и въобще не го отразяваха! Спрях колата и подвигнах индивида! Той ми благодари и сподели, че ще се оправи, само че за жалост очевидно количката имаше недостатък и отново падна след няколко метра.

В този миг пристигна да помогне от толкоз доста минаващи хора единствено Олимпийския първенец Николай Бухалов ЧОВЕК С ГЛАВНО Ч! Сложихме дружно индивида в количката и ми сподели, че ще го закара до където би трябвало! Да е жив и здрав огромния ни първенец и дано всички на първо място бъдем хора! Споделяйте и дано вземем образец от тази история и да предаваме добротата нататък! Живи и здрави! “

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР