Българската национална телевизия има нов програмен директор, който ще отговаря

...
Българската национална телевизия има нов програмен директор, който ще отговаря
Коментари Харесай

Рокади в БНТ - нов програмен директор

Българската национална телевизия има нов програмен шеф, който ще дава отговор за цялостното програмиране и развиване на стратегиите на публичната медия.

Позицията бе свободна повече от две години, а наличието досега се координираше от програмните шефове на обособените канали. Маргарита Александрова се причислява към досегашния екип и към този момент работи интензивно с останалите дирекции, виновни за правенето на главните програмни схеми на медията.

Нейната активност ще обхване развиването на четирите телевизионни канала (БНТ 1, Българска национална телевизия 2, Българска национална телевизия 3 и Българска национална телевизия 4), продължение на тактиката за цифрова промяна за даване на онлайн наличие и директно ще дава отговор за процесите по договаряне, обмисляне и продуциране на нови формати за всички канали на Българска национална телевизия., соъбщават от медията.

Професионалната ѝ кариера е извънредно богата и обвързвана с телевизионния пазар, като през последните години заема същата позиция в една от водещите търговски малките екрани на българския медиен пазар

Българската национална телевизия ще затвърди водещата си роля в основаването на осведомително и просветително наличие, доставяйки го  в среда и време, оптимално подобаващи за всеки фен. 

Ще продължим и позитивната наклонност в разширението на зрителската публика на Българска национална телевизия като разработим нови планове и слотове в региона на забавно–познавателния род.

Целта ни е основаването на висококачествено телевизионно и видео наличие, което дава отговор на потребностите на българските фенове “, сподели Александрова.

Пийпълметричните достижения на излъчвания от непрекъснатата програмна скица наБНТ 1 демонстрират растеж от 26.3 % в междинния рейтинг за настоящия, по отношение на минал ТВ сезон (данни: ГАРБ за слота 06:00-23:30, възраст 4+).

През 2020 година бяха напълно актуализирани уеб страниците bnt.bg и bntnews.bg, а мобилното приложение BNT News за малко време се трансформира в едно от най-теглените в категория Новини

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР