Българката Йоана Илиева завърши на 17-о място в турнира на

...
Българката Йоана Илиева завърши на 17-о място в турнира на
Коментари Харесай

Йоана Илиева се нареди 17-а в турнира на сабя по време на Световната купа по фехтовка в Атина

Българката Йоана Илиева приключи на 17-о място в шампионата на сабя при дамите по време на конкуренцията за Световната купа по фехтовка в гръцката столица Атина, в която се включиха 197 състезателки от целия свят.

Илиева започва присъединяване си в надпреварата непосредствено от етапа на 1/32-финалите през днешния ден и в първия си дуел надигра трагично Зузана Цизлар от Полша с 15:14 туша.

В идващия кръг обаче бронзовата ни медалистка от международното състезание в Милано през предходната година отстъпи с 12:15 на Михела Батистон от Италия в оспорван конфликт и в последна сметка се подреди на 17-а позиция.

Междувременно другата ни представителка, която се взе присъединяване в шампионата през днешния ден Олга Храмова загуби още в първия си двубой от испанката Арачели Наваро с 11:15 и по този начин остана на 48-о място в крайното нареждане. Припомняме ви, че във вчерашния ден Храмова мина сполучливо през квалификациите.

Утре Световната купа в Атина продължава с борбите в отборната конкуренция, където за България ще вземат участие Калина Атанасова, Олга Храмова, Йоана Илиева и Емма Нейкова, а техният първи противник във етапа на елиминациите ще бъде съставът на Азербайджан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР