България в последните три години се управлява абсолютно некадърно. Партиите,

...
България в последните три години се управлява абсолютно некадърно. Партиите,
Коментари Харесай

Каракачанов: Имаме прагматични български интереси, които трябва да бъдат отстоявани

България в последните три години се ръководи безусловно неспособно. Партиите, които бяха в Народното събрание, не могат да сформират държавно управление, което да сложи същинските цели на българите и да ги отстоява. Коалицията „ Сглобката “ бе заета да се подмазва на посолствата, а не да взема решение проблемите на България.

 

Това съобщи в водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов – претендент за депутат от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване, лидер на две листи – в Плевен и в Благоевград, в „ Денят стартира “ по БНТ.

 

Политиката им и в енергетиката, и в стопанската система, и във връзка с престъпността е цялостна злополука. Ето по тази причина още веднъж отиваме на избори. Но тези от сглобката изобщо не ме интересуват, тъй като те доведоха България до просешка сопа, разрушена енергетика, в икономическа рецесия, наводнена от бежанци и съвсем вкарана в една непозната война, съобщи той.

Трябва да се прави тъкмо противоположното на това, което вършиха тези от Сглобката в последните три години. Първото е България да възвърне своя суверенитет – решенията за българския народ да ги взема самият той през институциите, които избира – парламент и държавно управление, а не да вземат решение посолствата. Трябва да се търсят мирни решения на споровете. Не приказвам единствено за войната в Украйна. Ами на западната ни граница? Напрежението сред сърби и албанци, проблемите в Босна, спора в Близкия изток, процесите, които текат в Африка, напрежението сред Щатите и Китай поради Тайван… светът за жалост отива към един по-глобален конфликт, разяснява Каракачанов.

 

Именно и поради тази геополитическа обстановка за България е значимо да има мощно държавно управление, което да взема решения в интерес на българския народ, а не в сгода на една или друга страна в някой спор.

 

С лозунга за евроатлантизъм държавното управление на сглобката прикриваше обстоятелството, че не може да измисли нищо положително за България и изпълняваше непознати поръчки. Те се караха само за постове и за пари, съобщи Каракачанов.

 

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация даде голям брой образци за неуспеха на ръководството на сглобката като разрушеното земеделие, недостъпното опазване на здравето, голямата икономическа рецесия.

 

Българите нямаме време да си играем на евроатлантици или русофили. Имаме прагматични български ползи, които би трябвало да бъдат отстоявани, дебело акцентира Красимир Каракачанов.

 

В ефира на Българска национална телевизия той разяснява и изборите в районен съд Македония, като опреди резултата от тях като извънредно неприятен за България.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР