България наистина има уникална природа. Тя магически успява да съчетае

...
България наистина има уникална природа. Тя магически успява да съчетае
Коментари Харесай

Спортните предизвикателства от СПОРТ ТОТО вдигат летвата още по-високо

България в действителност има неповторима природа. Тя вълшебен съумява да съчетае хармонията на планинските случки с безконечните горски лабиринти, необятните тъмносини морски дълбини с лъкатушещите речни завои. И надлежно - разновидностите за спортуване са толкоз доста, че от време на време не сме сигурни, кой тъкмо да изберем.

Преди няколко години се зароди и концепцията за състезателен триатлон наоколо до Странджа планина. Този прелестен регион е обхванат в мистичност и митове, изключително поради метода по който планината прегръща морето. Слънцето озарява тези места рано, а залезът рисува посредством светлината си причудливи естествени форми, носещи имена, като " Лъвската глава " и " Пътя на Коня ".
 Спортните провокации от СПОРТ ТОТО подвигат летвата още по-високо
Спортните провокации от СПОРТ ТОТО подвигат летвата още по-високо

Преди няколко години се зароди и концепцията за състезателен триатлон наоколо до Странджа планина

В непосредственост до тези красиви земи и води, някъде към крайните северни ридове на Странджа планина, ще откри своето място и крос триатлонът с олимпийски дистанции " Лъвско сърце - Утопия ". На 23 юли (датата на която в Токио се дава началото на Летните олимпийски игри 2020), в естественият парк " Росенец " над 400 спортиста ще се включат в първото за България по рода си съревнование от вид " авантюристичен триатлон ". В продължение на два дни, участниците (индивидуално или в тимове от двама или трима) ще преодоляват стадиите му. Те стартират с плуване, започващо от магичния остров Св. Анастасия и продължаващо 1,5 километра с край на плажа " Росенец - Север ". Там обаче няма да има време да се ударят спирачките - конкуренцията продължава с 40 километрово планинско колоездене в местността " Бакърлъка ", а крайният стадий на триатлона приключва с ободрителен 10 километров маратон в сърцето на парк " Росенец ".

Българският Спортен Тотализатор поддържа българските спорт и просвета, а " Лъвско сърце - Утопия " ще съчетае спортната конкуренция с магнетичната история на един от най-живописните региони в България. Сътрудничеството изцяло се вписва в ценностната система, която следва БСТ, като даже един от тимовете носи името " Тото Спорт ". В него са включени нашите мощните спортисти на Спорт тото: Йоана Дойчинова (колоездене), Георги Замфиров (плуване), а в 10 километровият маратон през горския лабиринт ще се включи персонално водещият на предаването " Спорт Тото " - Део.

Докато екипът на Спорт тото се бори с провокациите, неделният тиражи с номер 58 се задава, а джакпотът в играта Тото 2 - 6 от 49 дръзва да премине границата от 3 000 000 лв., колкото е и насъбраната сума в играта Тото 2 - Зодиак. В края на седмицата следващ късметлия ще завоюва чисто нов лек автомобил, с който може да си подари незабравими летни пътешествия.

В унисон със спортните провокации през летните месеци е и промоционалната акция за лоялни клиенти на СПОРТ ТОТО: " Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб ", която се организира в интервала 01.07.2021 - 31.08.2021, а всеки 2 лв. вложени в
залог или закупен билет, носят 1 бонус точка. Събрани 10 бонус точки подсигуряват присъединяване в жребия за 3 облаги, всяка в размер на 2000 лева и 4 облаги от по 1000 лева всяка.

Повече за акцията и печелившите можете да разберете от уеб страницата, където можете да проследявате и всички новости в света на спорта. Защото неизменима част от него е самото развлечение. СПОРТ ТОТО - ние постоянно даваме повече!

Десет участници от градовете София, Перник, Варна, Бургас, Сливен, Добрич, Силистра, както и участник, пуснал своя фиш онлайн, завоюваха по 500 лв. от Втори тото късмет на " Тото 2 - 5 от 35 ". Тези
бонус облаги в 57-и тираж бяха избрани посредством чоп от всички квитанции, участващи за играта.

Дори когато не печелим с игрите на Спорт тото подкрепяме развиването и бъдещето на родния спорт, през днешния ден към Токио от Апенините потегля топ спринтьорката на България Ивет Лалова, която призна пред Дарик и dsport.bg, че последното й съревнование няма да е прид празни трибуни. Здраве, шанс и триумф на българските олимпийци в Токио!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР