България е малка държава с богата история. Има места у

...
България е малка държава с богата история. Има места у
Коментари Харесай

Българското село, от което хора не излизат, а писъците са ежедневие!

България е дребна страна с богата история. Има места у нас обаче, в които локалните биха предпочели да нямат чак толкоз богата история. Става въпрос за тези злокобни местенца, на които науката е просто безсилна в обясненията си. Такова да вземем за пример е село Шишенци.

Селото се намира на 40 км от Видин и на 5 км от границата със Сърбия. С какво е известно селото ли? В него хора изчезват безследно! А локалните са безапелационни - самодивите са виновни за това!

Виж още: Плановете ми за есента VS Делта: Мрежата избухна с мемета 

Двама от тях ги намepиxa, само че не помнеха въобще нищо. Нито къде са били, нито какво са правили от изгубването до връщането си. После започнаха да описват странни неща за красиви дами. Мислехме ги за луди, само че май нещо в действителност се случва в нашето село ”, споделя 80-годишният дядо Иван, представен от Edna.bg.

Дядото признава, че доста негови съседи са виждали красиви девойки в бели облекла, които танцуват край селото. Интересен факт е, че и дядо Иван, и всички останали поданици на селото са синеоки.

Виж още: Инфлуенсърка си направи бразилско дупе и скандализира с самопризнание: Не сяда на него 

През 70-те години на предишния век мъж от село в Еленския Балкан почнал да губи зрението си. Болният отишъл на посещаване при пророчицата Ванга на Рупите и тя от вратата го попитала по кое време е видял самодивите. Възрастният човек признал, че в действителност видял жена, облечена в бяло, до момента в който прибирал стадото си. Ванга го попарила с думите, че нищо не може да направи против толкоз мощна магия и нещастникът ще изгуби зрението си.

Виж още: Без филтри, инфлуенсъри и реклами – по какъв начин изглеждаше Instagram в началото 

Хорските суеверия не стопират дотук и малцината останали да живеят в Шишенци не престават да прибавят нови и нови линии към злокобната картинка. Селяните настояват, че не смеят да си покажат носа на открито след залез слънце, когато по улиците стартират да се чуват смразяващи кръвта писъци. Описват ги като вайкания, писъци, рев... " Вярваме, че това са душите на сватбари, избити преди епохи от татари. И тъй като не са били заровени, още не могат да намерят покой ”, описват локалните.

Виж още: Въздух от концерт, име, полуизяден тост: Най-странните неща, продавани в миналото в eBay

Преди години в една от къщите върлувал полтъргайст. Семейството намерило скрити златни монети, когато отсекло дърво в парцела си и от този момент почнали бедите.

" Вилици, лъжици и ножове летяха по всички страни. Даже кметът тогава отиде да види какво се случва и щом влезе през вратата, зад тила му се забила секира. Без никакъв огън, огнището се разпалвало ”, споделя свидетел на странните случки.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР