Българинът Слави Славов тренира холивудските екшън-звезди, като е личен треньор

...
Българинът Слави Славов тренира холивудските екшън-звезди, като е личен треньор
Коментари Харесай

Слави Славов, личен треньор на Долф Лундгрен: Веднъж малко търкалях Жан-Клод Ван Дам

Българинът Слави Славов тренира холивудските екшън-звезди, като е персонален треньор на Долф Лундгрен. Той гостува в студиото на „ Тази събота “, с цел да опише забавни истории пред водещата Диана Любенова - като да вземем за пример, по какъв начин удря пестник на Жан-Клод Ван Дам, който го атакува пийнал в хотел.

Слави живее, тренира и работи в Лос Анджелис, където сега е началник на една от федерациите по карате киокушин. Роден е в Стара Загора, а първите си стъпки прави в залата като 8-годишен. Става международен първенец за мъже по карате киокушин. Става и международен първенец по кикбокс и балкански първенец по тай-боксинг. Трикратен републикански първенец е и по муай тай и кикбокс. Заслужил занаятчия на спорта, Славов е упражнявал артисти като Мики Рурк и Ранди Кутюр, а от 17 години е персонален треньор на Долф Лундгрен.

През 2004 година е на летището в София, когато вижда позна физиономия - на артиста Долф Лундгрен. Отива при него и му споделя термин от спорта. Решават да се " сбият " в ъгъла на летището и той му споделя, че ще е наслаждение да се пробват и в залата. След две седмици се срещат още веднъж и по този начин стартира тяхната история до през днешния ден.

Слави Славов не се е прибирал в България от две години.

„ За първи път не ми се прибира в Америка, уповавам се когато се кача в самолета, това възприятие да се промени “, показа Слави.

" Напуснах България, тъй като тук стигнах тавана и Долф Лундгрен ми отвори очите “, добавя той.

„ Загубите ме научиха да поемам вреди, да ставам и да се изправям “, декларира Слави.

След 15-20 пътувания до Америка по покана на Лундгрен, Славов взема решение да емигрира.

„ Имам доста пиперлива история с Жан-Клод Ван Дам, малко го търкалях в един хотел в 6 часа сутринта “, декларира с усмивка треньорът.

Преди 10 години Лундгрен и Ван Дам имат обща сцена, само че Клод закъснява и тогава Долф споделя, че ще стартира да тренира и снима с персоналния си треньор, т.е. Слави.

Режисьорът споделя да създадат сцената с Ван Дам, само че Лундгрен не желаел към този момент. Тогава Ван Дам се озлобява към българина и когато на идната заран се прибира пийнал, го пита дали е най-големият бияч. Напада го, като в отбрана нашенецът му ударя пестник в брадата. Жан-Клод Ван Дам се разплаква и моли българинът да го остави на мира.

Слави споделя, че му следва да наеме зала и да провежда класове по бойни изкуства.

„ Искам да стана като татко си “, споделя дребният наследник на Слави, който го придружи в студиото на предаването.

Вижте какво още показа Слави Славов във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР