Baileys пусна нов вкус в Обединеното кралство точно навреме за

...
Baileys пусна нов вкус в Обединеното кралство точно навреме за
Коментари Харесай

Опитах най-новия ограничен аромат на Baileys и е идеален за Деня на Св. Патрик

Baileys пусна нов усет в Обединеното кралство тъкмо в точния момент за Деня на Св. Патрик, само че купувачите, които желаят да опитат, ще би трябвало да се работи бързо. По петите на разнообразни други паметни усети, в това число Baileys Colada, Birthday Cake и Vanilla Mint Shake, екипът зад коледния главен артикул разгласи стартирането на най-новия си лимитиран усет - Mint Choc Shake.

Новият мирис съчетава класическия усет на Baileys със свежи аромати на мента, черен шоколад и кремообразна ванилия и се предлага в определени питейни заведения и заведения за хранене преди деня на Свети Патрик този уикенд. Ще се предлага и в Sainsbury's, Co-Op, Asda, Morrisons, Tesco и в Amazon от 1 април.

За доста от нас Baileys е съществена коледна напитка и съвършената композиция от богато, сладко, млечност със сгряващ привкус на ирландско уиски. Но производителите на Diageo се стремят да подсигуряват, че това не е просто зимно лакомство и през последните няколко години пуснаха голям брой разнообразни усети, с цел да изкушат купувачите д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР