Аз няма да коментирам г-н Магнитски. Опитомяването на лидерите на

...
Аз няма да коментирам г-н Магнитски. Опитомяването на лидерите на
Коментари Харесай

Румен Радев за Пеевски: Да се извадят сигналите, преписките и делата за БТК, КТБ, ББР, „Булгартабак“ и Гебрев

„ Аз няма да разясня господин Магнитски. Опитомяването на водачите на ПП-ДБ дава очаквания, че със същия метод може да се подходи към президентската институция. Това няма да стане “. Това сподели президентът Румен Радев във връзка с ръководителя на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание Делян Пеевски.

От пресцентъра на Движението за права и свободи оповестиха, че той е отправил питания към основния прокурор, основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефовете на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията за „ Кешгейт - пътят на Копринката и “касиерите на президента “.

" Преди седмица Делян Пеевски разгласи, че ще търси информация за “пътя на Копринката ” и така наречен “Касиери ” на президента, както и за ролята на Николай Копринков и Сотир Ушев по време на служебните държавни управления на Румен Радев ", прецизират от пресцентъра на партията.

Председателят на парламентарната група на Движение за права и свободи е отправил питания към основния прокурор, Министерство на вътрешните работи и ДАНС поради президентството

„ Няма да разясня клюки и спекулации. Ако някой има същински доказателства, да ги даде на способените органи, само че и да носи отговорност за тях. Важно е и приканвам органите да извадят цялата информация и сигнали за каузи на трупчета, в случай че имат такива. Говорейки за корупция, приканвам тези органи да извадят всички сигнали, преписки и делата за БТК, „ Булгартабак “, КТБ, за ББР, за язовири, за автомагистрали, митници, НКЖИ, за отравянето на Емилиян Гебрев , за подставени лица, притежатели на парцели, на бизнеси, на хотели в България и чужбина и за офшорки. Много въпроси висят. Как да се борим с корупцията освен това състояние? Аз приканвам способените органи да излязат с информацията, която имат. Много въпроси останаха “, добави той.

Партия към президента?

„ Режисираната медийна нервност издава боязън от нова партия. Хорът на страха сплоти освен партиите в сглобката, само че и дребни партии. Българите чакат опция, която да върне нормалността и европейската вероятност. Ако дам доверието си на политическа групировка, ще го заявя самичък “, добави президентът Радев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР