Аякс разпиля Лудогорец с 4:1 при визитата в България и

...
Аякс разпиля Лудогорец с 4:1 при визитата в България и
Коментари Харесай

Аякс разби Лудогорец в Разград, Кудус се развихри срещу „орлите“

Аякс разпиля Лудогорец с 4:1 при визитата в България и предреши реванша и от плейофния конфликт сред двата тима в Лига Европа.

За нидерландския гранд Мохамед Кудус се трансформира в воин с хеттрика си, а Брайън Броби също се разписа за гостите. И четирите гола за Аякс паднаха едвам до 50-ата минута. Оливие Вердон осъществя почетния гол от дузпа през второто полувреме.

 Снимка: Официален уебсайт на Лудогорец

„ Допуснахме три гола през първото полувреме. Не може да се срамим от играта си през втората част. Нещо, което не можем да си позволим, е методът, по който допуснахме първите три гола. През второто полувреме играхме по-добре, би трябвало да си извадим поуките. Трябва да насочим вниманието си към шампионата и Лигата на конференциите “, старши треньорът на Лудогорец, Ивайло Петев, показа след края.

„ Знаехме, че Аякс е доста огромен тим, само че и вярвахме в себе си. Срещу такива тимове нямаше време за акомодация в мача. Вкараха доста бързо три гола. Не играхме добре, само че по-късно на полувремето се опитахме да променим някои неща. Играхме по-добре през втората част, задържахме повече топката “, Вердон съобщи след края на срещата.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР