Авторът е автор на колумнисти, базиран в ЧикагоЗа първи път

...
Авторът е автор на колумнисти, базиран в ЧикагоЗа първи път
Коментари Харесай

Суинг щатите гледат към латиноамериканските гласоподаватели – докато опитите за избирателна активност започват

Авторът е създател на колумнисти, основан в Чикаго

За първи път в историята на Съединени американски щати един на всеки седем имащи право на глас в тазгодишните президентски избори ще бъдат латиноамерикански. И това може да промени всичко в изменящите се щати като Уисконсин, където последните два президентски надпревари бяха решени с извънредно тънка разлика.

Делът на латиноамериканците в Съединени американски щати с право на глас съвсем се е удвоил от 2000 година насам, съгласно изследователския център Pew. „ Тази година е друго от всеки път “, ми сподели Майк Мадрид, деец републикански пълководец и създател на идната книга „ The Latino Century “. Уисконсин надали е прочут като бастион на латиноамериканската изборна мощ, само че „ гласът на латиноамериканците в този момент е по-голям от гласуването на афроамериканците в Уисконсин “, споделя той.

Гласуването на латиноамериканците исторически е насочвало към демократите, само че те не са били решаващи на национално равнище в предишното, споделя той, „ тъй като голямото болшинство живееше в три...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР