Автомонтьори ни уреждат чисто нова кола от Германия, в пъти

...
Автомонтьори ни уреждат чисто нова кола от Германия, в пъти
Коментари Харесай

Автомонтьор ни урежда нова кола на промоция

Автомонтьори ни уреждат чисто нова кола от Германия, в пъти по-евтина, в сравнение с в случай че я купим от представителството в България.

Това е най-новата услуга, която оферират сервизите у нас, сподели изследване на „ Телеграф “.

Ако внесем ново возило посредством майстора, цената за клиента може да падне и с 10 000 лева Таксата на услугата е 350 лева плюс 50 на 100 от контрактуваната отстъпка.

Освен единствено да поправят коли, автосервизите всеобщо разшириха доста набора си от услуги. Много от тях се занимават редом и с импорт на коли от чужбина, описаха специалисти от сектора. Собственик на автосервиз в София твърди клиентите си, че може да контракти както хубаво возило на остаряло, импортирано от Германия, на прилични пари, по този начин и чисто ново. Освен това дава и гаранция, че крайната сума за новата кола импорт ще бъде по-ниска от тази, която бихме платили в България. Според автомонтьори сходна покупка може да ни спести до 10 000 лева според от марката на колата. Останалите нови услуги, които към този момент оферират доста автосервизи у нас, са да ни записват колата в КАТ, без да се разкарваме. Ангажират се и да ревизират всички документи на возилото при покупка. Новите услуги се оферират както от сервизите в София, по този начин и от тези в Пловдив, Варна и други

За да получите кола от Германия, уредена от автомонтьора, би трябвало да платите 350 лева Отделно контрактуваната отстъпка от цената на колата се дели на две – 50% за клиента и толкоз за майстора. Така в случай че контрактуваното понижение е 20 000 лева, клиентът е напред с 10 000 лева При покупка от търгове дължите такса от 300 лева за возилото и 3,5% от цената му. Средно за регистрация на нова кола от автосервиза взимат по 70-80 лева, същата е цената и за пререгистрация на кола. Смяната на благосъстоятелност по ваучър върви към 60 лева, а смяната на регистрационни номера е 80 лева По-евтини с 10 лева са номерата на мотоциклети и ремаркета. За регистрационен номер по желание с идентични числа ще би трябвало да платите 1500 лева, а за номер по желание по поръчка – 7000 лева, сподели още инспекцията в няколко автосервиза у нас.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР