Автомонтьорът Пламен Димитров е бил задържан за палежа на колата

...
Автомонтьорът Пламен Димитров е бил задържан за палежа на колата
Коментари Харесай

Задържали автомонтьор за палежа на колата на карловската журналистка

Автомонтьорът Пламен Димитров е бил арестуван за палежа на колата на карловската журналистка Зорница Акрамова. Сигналът за горящото "Ауди " е подаден в 2:30 часа, отчасти обиден е и прилежащият паркиран автомобил.

Според прокурори Димитров има претекст. Наскоро предаването "Господари на ефира " излъчи поредност репортажи на Акрамова, в които въпросният автомонтьор е махленски в машинация, а след това кметът на града запечата сервиза му.

Репортажите в предаването са направени след поредност от сигнали на хора за измами в сервиза на Димитров. Гражданите сезирали на няколко пъти и прокуратурата, само че оттова постоянно си давали самоотвод по жалбите.

По информация на представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова дамата на Димитров е служителка точно в Районната прокуратура.

Ще кажа, че е реалност – няколко отвода от страна на Районна прокуратура – Карлово навръх това съображение, а основанието е, че е допустимо да се породи подозрение за безпристрастност, защото дамата, с която лицето живее на фамилни начала, работи като административен секретар на Районната прокуратура в Карлово, съобщи Арнаудова.

Още на сутринта след палежа Димитров е арестуван за 24 часа, с цел да бъде разпитан. Срещу него обаче за момента няма повдигнато обвиняване.

Пострадалата има за него подозрения. Ние като прокурори също следейки репортажите на тази журналистка през лятото, считаме, че той има вероятен претекст, само че дали ще съберем доказателства, че той е причинител, подстрекател или по някакъв метод е съпричастен към това закононарушение, занапред следва да разберем, сподели Арнаудова.

Пред Дарик Акрамова сподели, че не е получавала до момента закани. Надява се, че институциите ще си свършат работата и следствието ще покаже какво тъкмо се е случило.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР