Автомобилен механик, обичащ животните, стана най-добър приятел с домашна чайка,

...
Автомобилен механик, обичащ животните, стана най-добър приятел с домашна чайка,
Коментари Харесай

Автомобилен механик стана най-добър приятел с ранена чайка, след като я отгледа да оздравее

Автомобилен монтьор, обичащ животните, стана най-хубав другар с домашна чайка, откакто отгледа ранената птица да оздравее.

54-годишният Брус Гардън избави морската птица, когато я откри със мощно повредено крило в индустриалната зона, където ремонтира транспортни средства. Пернатият другар, който той назова „ Обнадежден “, от този момент се настани в гаража му – и в този момент има разнообразна диета от мускули, сирене и ментови бонбони.

И тя даже се трансформира в шлагер с клиенти, които обичат да я виждат да се кичи из сервиза, до момента в който те поправят колите си. Брус сподели: „ Тя пристигна и от този момент е част от мебелите. Тя несъмнено има характерност. Когато седнал съм на стола в работилницата на гаража, тя ще пристигна и ще седне на крика покрай мен или да ме кълват в краката.

„ Клиентите, които влизат, нормално са много заинтригувани от това, защото не се случва постоянно да видите чайка от близко. Не съм получил никакви негативни мнения за Hopeful, множеството хора наподобяват много позитивни за него...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР