Автомобил Хюндай Санта Фе, собственост на инспектора от Детска педагогическа

...
Автомобил Хюндай Санта Фе, собственост на инспектора от Детска педагогическа
Коментари Харесай

Голяма мистерия край Симитли със смазан автомобил на полицейски инспектор, шофьорът е изчезнал

Автомобил " Хюндай Санта Фе ", благосъстоятелност на инспектора от Детска педагогическа стая от Второ ПУ в Благоевград Спас Радичев, бе открита паднала на ж.п релсите край Симитли. Автомобилът на първо време се блъснал в мантинелата в региона на бензиностанция " Петрол ", след което е паднал на линията.

Интересното в тази ситуация е, че водачът е напуснал мястото на произшествието и в полицията настояват, че той е непостоянен, оповестява Struma.com. Инцидентът е станал към 03.00 часа във вечерта на полицейския купон по случай Професионалния празник на Министерство на вътрешните работи.

Тържеството на служителите на реда се организира в известно заведение в парк Бачиново. Инспекторът е бил на банкета, дали по-късно се е качил порядъчно пиян в колата си и е потеглил за Симитли не можем да твърдим, заради неналичието на публична информация по тематиката.

Коментарите са всевъзможни, само че чакаме от полицията да отговорят дали инспекторът е бил зад кормилото или някой различен е карал персоналния му автомобил. Все още ли не е открит лидерът или не се оповестява съзнателно името му. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР