Австралийски коали-доброволци организират благотворителен базар за български младежи, засегнати от

...
Австралийски коали-доброволци организират благотворителен базар за български младежи, засегнати от
Коментари Харесай

Австралийски коали събират средства за български младежи

Австралийски коали-доброволци провеждат благотворителен базар за български младежи, наранени от биполярни разстройства, подбудени от нездравословната среда, в която живеят. Според коалите признаците са явни: мощен приток на сила, безпокойство, словоохотливост и неограничен оптимизъм.
Базарът ще се организира в НДК в неделя, 19 януари. Коалите ще разпродават облекла, които към този момент не носят, тъй като са им омръзнали или са поовехтели.

Всъщност е противоположното. Български младежи провеждат благотворителен базар за коалите в Австралия, които са застрашени от жестоките пожари там. Което е благородно, несъмнено.

Затова им оказваме помощ с малко информация. В България страната отпуска по 1 лев и 70 стотинки дневно за хората в домове за психологично заболели. Нека младежите-благотворители помислят какво получават тези хора против лев и седемдесет стотинки на ден…

Над 200 000 български деца не посещават учебно заведение. А знаят ли загрижените младежи, че десетки деца у нас боледуват от туберкулоза, заболяването, която се завърна и върлува на доста места. За тях медиците събират чаршафи, пижамки, консумативи, тъй като парите надалеч не стигат...

Добре е въодушевените младежи да знаят, че в доста селища на България има хора, които са на ръба на оцеляването без в близост да бушува огнен пъкъл. Бушува пъкълът на бедността, който е с пъти по-страшен.

Ей такива работи.

Коалите безспорно са благи животни. Но с изключение на тях страдат кенгура, паяци, какаду, торбести мечки, ехидни, птицечовки, емута и прочие Защо нашите герои дискриминират другите животни?

По Българска национална телевизия дадоха две от девойките, които провеждат благотворителния базар. Едната, доста симпатична, хихикаше от самото начало и съумя да свърже единствено две-три думи. Не знаем кое е толкоз смешно, само че сигурно има нещо доста тъжно в цялата тая глупотевина…

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР