Авиокомпанията Туркменистан редактира изявлението за прехвърлянето на полети от Москва.

...
Авиокомпанията Туркменистан редактира изявлението за прехвърлянето на полети от Москва.
Коментари Харесай

Туркменистан спря полетите си до и от Москва


Авиокомпанията " Туркменистан " редактира изказването за прехвърлянето на полети от Москва. Споменаването на " въздушната конюнктура " изчезна от текста, предава Медиазона, представена от съветската работа на Би Би Си.

В прессъобщението за полетите до Казан вместо до съветската столица липсваше пояснение на аргументите за сходно решение, обърна внимание Медиазона.

В изказване, направено преди ден, беше казано, че полетите са спрени " заради въздушната конюнктура в московската въздушна зона, както и въз основа на оценка на риска, с цел да се подсигурява сигурността на полетите ".

Сега в прессъобщението се споделя единствено, че " всички полети на Туркменистан, изпълняващи полети в посока Ашхабад-Москва-Ашхабад, ще бъдат спрени и ще се извършват по маршрута Ашхабад-Казан-Ашхабад. "

Авиокомпанията стана първият транспортьор, който спря полетите до Москва против бизнес комплекса Москва Сити за седмица. След двата случая московските управляващи бяха принудени да затворят за малко летище Внуково.
 Дронове отново стигнаха до небето на Москва
Дронове отново стигнаха до небето на Москва

Единият дрон се е блъснал в " Москва сити "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР