Авиодиспечер, работещ на международното летище в Шарлът, Северна Каролина, беше

...
Авиодиспечер, работещ на международното летище в Шарлът, Северна Каролина, беше
Коментари Харесай

Арестуваха авиодиспечер. Имал оръжие за масово унищожение

Авиодиспечер, работещ на интернационалното летище в Шарлът, Северна Каролина, беше задържан поради владеене на оръжие за всеобщо заличаване, заяви „ Ню Йорк дейли нюз “.

Американските сили за сигурност са задържали 30-годишния Пол Джордж Дандън, упрекнат в притежанието и превозването на оръжие за всеобщо заличаване. Въпросното оръжие е бомба, която е била в дома на диспечера.

Полицията, работеща дружно с ФБР, е задържала и още едно лице. 39-годишният Дерик Фелс е упрекнат в изработката на бомбата. Той е споделил на проверяващите, че е основал взривното устройство против комшия, с който е имал спор.

След това обаче е трансформирал решението си и е дал бомбата на Пол Дандън, който работи на цялостен работен ден на интернационалното летище. От летището показаха, че служителят не е имал достъп до самолетите на пистите.

От Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати оповестиха, че са прекратили достъпа на задържания чиновник до летището и диспечерските кули. Разследването по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР