automedia.investor.bgГерманецът Хубер се ражда с недъг, но успява да реализира

...
automedia.investor.bgГерманецът Хубер се ражда с недъг, но успява да реализира
Коментари Харесай

Вдъхновяващо: Механик без крака направи Porsche без педали

automedia.investor.bg

Германецът Хубер се ражда с кусур, само че съумява да осъществя фантазията си

Германецът Манфред Хубер има трогателна орис. Ражда се без крайници. Това обаче не му преди да се влюби в колите. От дете фантазията му е да има и ръководи Porsche 911. Сега тази негова фантазия се трансформира в действителност.

През 1995 година Хубер взема решение да промени коренно живота си. Става авто механик и захваща собствен бизнес - автосервиз. За тази цел напусна предходната си, добре платена, работа и стартира да извършва детската си фантазия - да се научи по какъв начин да ръководи именития автомобил Porsche 911.

Хубер живее в немската провинция Бавария. Купува зарязан хамбар, в който даже няма отопление система и се захваща да го преустрои в автосервиз. Следващата му стъпка е да си купи Porsche 911 от моделната 1970 година. Колата наподобява по-скоро като купчина скрап, само че това не е спънка за мощния дух на Хубер.



За да трансформира концепциите си в действителност обаче, би трябвало освен автомобилът да бъде възобновен до работно положение, само че и да се трансферира изцяло към ръчно ръководство. Необходимо е да се заменят всички педали.

Преработени са и други неща в автомобила - клетка за сигурност, спортни колела, каросерията е боядисана в блестящо зелен цвят. Легендарният рали играч Валтер Рьолр дава на Хубер няколко урока по шофиране. Така, с помощта на своята воля, неизменност и умеене, немският монтьор осъществя фантазията си и дава прегледен урок за това по какъв начин човек би трябвало да се стреми да реализира задачите си.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР