АУГУСТА, Мейн (AP) — Губернаторът на Демократическата партия Джанет Милс

...
АУГУСТА, Мейн (AP) — Губернаторът на Демократическата партия Джанет Милс
Коментари Харесай

Губернаторът на Мейн подписва нови закони за оръжията, подкрепя психичното здраве след стрелбите в Луистън

АУГУСТА, Мейн (AP) — Губернаторът на Демократическата партия Джанет Милс подписа в петък пакет от закони за сигурност на оръжията, утвърдени от законодателите след най-смъртоносната всеобща пукотевица в историята на щата, разширение на инспекциите на предишното за частни продажби на оръжия, подсилване на закона за „ жълтото знаме “ на щата, криминализиране на предаването на оръжие на неразрешени хора и разширение на грижите за психологично здраве при рецесии.

Губернаторът сподели на законодателите по време на обръщението си за положението на щата, че да не се прави нищо не е алтернатива, откакто армейски резервист с автомат умъртви 18 души и рани 13 други в Люистън на 25 октомври.

Законопроектите провокираха опозиция от Републиканците, които упрекнаха демократите, които управляват и двете законодателни камари, че употребяват нещастието, с цел да показват оферти, някои от които преди този момент бяха отхвърлени. Милс сподели в петък, че предлагането ще усъвършенства публичната сигурност, като същевременн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР