Атлетико Мадрид пропусна да спечели домакинството си на закъсалия Хетафе,

...
Атлетико Мадрид пропусна да спечели домакинството си на закъсалия Хетафе,
Коментари Харесай

Отсъдена от Матеу Лаос дузпа лиши Атлетико Мадрид от успех

Атлетико Мадрид пропусна да завоюва семейството си на закъсалия Хетафе, откакто срещата от 20-ия кръг на Ла Лига приключи 1:1. Хоакин Корея изведе “рохибланкос ” напред след тъкмо час игра, само че в 83-тата Енес Юнал изравни от углавен удар. Дузпата беше отсъдена от недолюбвания от мнозина рефер Антонио Матеу Лаос, набрал известност с дискусионните си отсъждания на четвъртфинала сред Аржентина и Нидерландия на Мондиала в Катар.

Тази вечер водещият испански арбитър подвигна осем жълти картона, само че в полза на истината не той беше причина за изпуснатата от Атлети победа.

Отборът на Диего Симеоне не направи положително първо полувреме, само че въпреки всичко по-късно излезе напред в резултата. При случая с гола на Корея обстановката беше обсъждана подробно от ВАР за евентуална засада, само че такава не беше маркирана.

Гостите от Хетафе стигнаха до попадение съвсем от нищото. В 82-рата минута Борха Майорал смъкна топката с глава, след което тя се отби в разперената ръка на Саул Нигес, който беше с тил към съперниковия състезател.

Юнал извърши съвършено за злощастие на вратаря Ян Облак, който беше доста покрай избавяне.

В оставащото време Атлетико натисна и сътвори няколко рискове, само че гол не падна.

Това в този момент значи, че отборът от “Сивитас Метрополитано ” може да се отдалечи от третото място. Хетафе пък остава в зоната на изпадащите.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР