„Атланта е нереално… място“: Жена троли длъжностно лице от района на Атланта със забавно изпълнение на песен, след като тя призна за неподходяща връзка със служител

...
Комисарят на окръг Фултън Натали Хол беше порицана тази седмица
Коментари Харесай

Комисарят на окръг Фултън Натали Хол беше порицана тази седмица от колегите си от борда в 5 -0 гласа поради неподходящата й сексуална връзка с бившия й началник на кабинета и задържането на служител, който е нарушил процедурите на окръга, докато е работил за нея.

Загрижени граждани в Атланта — столицата на Джорджия е седалището на окръг Фултън — поискаха от нея да подаде оставка, като дори се подиграваха на връзката й и й се подиграваха като лидер.

Един жител излезе напред на заседанието на окръжната комисия в сряда и използва сегмента за обществен коментар, за да изпече Хол. След като се приближи до микрофона и подиума, резидентът интерполира хита на соул певеца Били Пол от 1972 г. „Me and Mrs. Jones.”

Тя започна да пее „Me and Mrs. Hall, we got a thing going on... и е твърде силно, за да го пуснем сега.“

„Тя използва тракери, за да следи крекерите си. Тя повиши нашите данъци и удвои и удвои заплатата на жиголото си“, продължи тя, преди да влезе във вамп за това как някои изрични дейности, които „нараняват толкова много“, струват пари на данъкоплатците и как Хол и Брок трябваше да внимават, за да не бъдат разкрити от останалите политици.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК.

След колоритното изпълнение на жената напрежението на подиума се повиши.

В разгорещен разговор комисарят Марвин Арингтън-младши остро възрази срещу публичното порицание на Хол.

„Ние никога не обсъждаме съдебни спорове или въпроси, свързани с персонала, в публичен дневен ред. Това е абсолютно безпрецедентно“, каза той.

Свързано: „Забранено ви е да го използвате“: Доналд Тръмп спечели милиони от продажбата на стоки с историческия си Mugshot, но правен експерт казва, че може да е нарушил Закон за авторското право

Въпреки това той беше спрян от председателя на окръг Фултън Роб Питс, който го обяви за „неправилен“ и дискусията продължи напред.

Нито Арингтън нито Хол не гласува порицанието, което е свързано с жалба от 2021 г., подадена от нейния бивш началник на щаба, Калвин Брок.

В своята жалба за EEOC, Калвин Брок срещу Съвета на комисарите на окръг Фултън, Брок поиска пари обезщетение за предполагаем сексуален тормоз и отмъщение и за това, че Хол е нарушил федералните трудови закони.

Брок твърди, че е бил принуден да влезе в сексуална връзка с Хол и когато прекрати връзката, Хол го уволни. Комисарят, който тогава е бил женен, твърди, че е имал сексуални контакти с Брок в офиса й в центъра на Атланта, в дома й и в неговия апартамент, твърди той. Съобщава се, че той е получил две повишения, докато Хол е бил негов шеф, което той твърди, че са били награди за тяхната афера. Неговата заплата започна от $65 000 и се изкачи до $125 000.

Нещата обаче се обърнаха, според Брок, когато той каза на Хол, че иска да види други хора. Той твърди, че комисарят е поставил три проследяващи и записващи устройства в две от личните му превозни средства от ревност.

Адвокатите на Хол твърдят, че сексуалната връзка е била по взаимно съгласие и Брок дори е казал на Хол, че тя може да го има по всяко време издирва се. В един момент те решиха да направят връзката публично достояние и се запознаха с децата на другия. Хол каза, че и двамата са се съгласили, че Брок ще напусне и ще си намери друга работа, но са започнали да имат проблеми във връзката през 2020 г.

Хол каза, че той е започнал да лъже за незначителни неща и да я проявява неуважително пред колега. Нейните адвокати оспориха твърдението за неправомерно прекратяване и оспориха обвиненията за сексуален тормоз.

Резолюцията за порицание публично изясни, че отношенията по взаимно съгласие, макар и не непременно да представляват сексуален тормоз съгласно федералните закони, все още нарушават Процедура 311- за персонала на окръг Фултън 16, който забранява сексуалните отношения между началник и подчинен.

Фактите, представени на панела, показаха, че Хол демонстрира „пропуски в преценката и неуспех да защити най-добрите интереси на окръг Фултън, което води до увреждане на репутацията на окръг Фултън и съвета на комисарите,” според резолюцията.

Тя също така подчерта решението на Хол да задържи един работник въпреки доказателствата, че служителят е нарушил процедурите на окръга, злоупотребявал е с окръжна собственост и преди това е излежавал присъда за престъпления, свързани с представяне под самоличност полицай и грабеж.

Искът за сексуален тормоз отвори окръга не само за обществен контрол и евентуално граждански щети, но и за публичен подигравка от страна на избирателите.

Клип на пеещия жител стана вирусен в социалните медии в четвъртък.

„Ако това не беше достатъчно, за да покаже, че Атланта е нереално и неизискано място“, написа един потребител на X.

Жената във вирусния клип не е единственият, който настоява Хол да подаде оставка.

„Нямаме й доверие. Ние не вярваме на нещата, които тя казва, защото тя се усмихва, сякаш няма извинение“, каза лидерът на общността LA Pink, според 11 Alive. „Тя трябва да се оттегли.“

Хол призна за връзката си със служителя си, но не коментира дали ще се оттегли. Вместо това тя изчака срещата да продължи и се присъедини към колегите си в обсъждането на другите въпроси от дневния ред за седмицата.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР