Асо Чаши ви носи нови емоционални връзки, любов и силни

...
Асо Чаши ви носи нови емоционални връзки, любов и силни
Коментари Харесай

Тароскоп за зодия Лъв за август

Асо Чаши ви носи нови прочувствени връзки, обич и мощни усеща. Ще бъдете на седмото небе от благополучие и неспокойствие. Август ще ви зарадва с пеперудки в стомахчетата и положителни летни страсти. Сега е времето да създадете нови другарства, да започнете нови любовни връзки, или да подсилите актуалните си такива. Месецът е превъзходен за раждане или забременяване. Имате доста любов за разпределяне, не я пазете единствено за себе си. Отделете време и за амнистия, това ще ви подари вътрешен мир и естетика.

Очаква ви месец, изпълнен с романтика, фантазии и розови облачета. Ще преоткриете сензитивната си страна, ще бъдете буйни и ще говорите намерено за страстите си. Планувайте изненади за обичаните хора: сантиментални срещи, вечери и дарове. 
Лъвове, август ви носи обич
През този месец мозъкът ви ще е изострен като бръснач. Имате разсъдък, самочувствие, целенасоченост и постоянно заставате зад правдата и справедливостта. Възползвайте се от аналитичната си мисъл и логичност. Подхранвайте тази сила и търсете нови знания, отговори и способи за развиване. Имате доста хрумвания, време е да ги реализирате. Август ви носи изясненост и фокус, с цел да се справите с провокациите и да сбъднете фантазиите си. 

През този месец може да изпитате усложнения на работното място. Работата в екип няма да върви, работният развой ще е муден и ще срещате провокации по трасето. Това може да повлияе отрицателно на постигнатите резултати. Не е елементарно да се работи с хора, пробвайте да бъдете по-дипломатични и спокойни в връзката си с сътрудници и клиенти. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР