Асен Иванов е новият главен редактор на Би Ти Ви

...
Асен Иванов е новият главен редактор на Би Ти Ви
Коментари Харесай

Асен Иванов е новият главен редактор на „Би Ти Ви новините“

Асен Иванов е новият основен редактор на „ Би Ти Ви новините “. Считано от през днешния ден, 23 февруари, той поема поста от Веселина Петракиева, която напуща Би Ти Ви по лично предпочитание, оповестяват от „ Би Ти Ви медия груп “.

„ Веселина беше необикновено предан и дипломиран началник и оказа помощ на редакцията ни да премине през доста провокации “, показва Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на „ Би Ти Ви медия груп “, който продължава да извършва функционалността на шеф на отдел „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “. Според него Асен Иванов е измежду експертите с потвърден опит в нюзрума на медията и има дълъг стаж в редакцията.

Асен Иванов е публицист с опит като кореспондент, създател и продуцент на вести. От 2021 година е заместник-главен редактор на „ Би Ти Ви новините “ и продуцент на новинарско наличие. Има опит в печатни и електронни медии, има материали в региона на съдебно-криминалната и проверяваща публицистика. Завършил е стопанска система и право. Магистър е и по национална сигурност от Военна академия „ Г.С. Раковски ". През 2013 година минава особено журналистическо образование в централата на CNN в Атланта, Съединени американски щати. 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР