Артисти и хореограф от първия балет на Слави Трифонов Дива

...
Артисти и хореограф от първия балет на Слави Трифонов Дива
Коментари Харесай

Добри дела: Хореограф на Слави спасява болна жена


Артисти и хореограф от първия балет на Слави Трифонов „ Дива Зоун “ избавят болна жена. Танцьорките с хореограф и танцьор Зорница Петрова събира средства да оказват помощ на Десислава Гичева още веднъж да си стъпи на краката в дословен смисъл.
Вече две години 40-годишнатаДеси е прикована в инвалидна количка поради рядко срещана киста, увредила гръбначния й дирек. Проблемът е разгадаем с извънредно тежка и деликатна оперативна интервенция в клиника в Кипър, чиято цена е непостижима за сплотеното семейство на младата жена - нужната сума за комплицираната намеса е в размер на 150 000 лева Почти изцяло парализираната Деси, 21-годишната й щерка Пламена и половинката й Веселин благодарение на другари и положителни хора до началото на тази седмица са съумели да съберат близо 104 000 лева

Зад хуманната самодейност застават професионалният актьор Зорница Петрова и нейният балет „ Дива “ с танцовия си план „ Изкушение в черно “.

В новият танцов план ще вземат участие най-хубавите двойки по латиноамерикански танци, хип-хоп и street танцьори, типичен и съвременен балет, Afro и Break Dance майстори, които ще преобразят и обогатят танцовата сцена. Зорница Петрова описа, че  „ Temptation in Black “ е огнено и елегантно, чувствено и енергично театрално зрелище за ценители, основано особено за хуманната идея. А самият театър наложително ще продължи своя артистичен живот и отсега нататък, с цел да може още веднъж да радва и да оказва помощ на хората.

85% от събраните средства от продажба на билетите и цялата събрана сума от дарителските кутии в клуб „ Joy Station “, ще отидат в помощ на Десислава за идната ѝ интервенция.

Всеки, който желае да ѝ помогне, може да го направи посредством дарителската ѝ сметка в

Уникредит Булбанк

BG12UNCR70001525688895

фондация „ Докосни с Любов "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР