Арт терапевт за Защитено жилище за лица с умствена изостаналост

...
Арт терапевт за Защитено жилище за лица с умствена изостаналост
Коментари Харесай

Търсят арт терапевт и социален работник в Димитровград

Арт терапевт за Защитено жилище за лица с умствена назадничавост в Димитровград и обществен служащ в Центъра за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с деменция търси общината там. От локалната администрация афишират банкет на документи.

И за двете длъжности е планувано цялостно работно време. Кандидатите би трябвало да имат висше обучение „ бакалавър “ в региона на обществени или филантропични науки. Те би трябвало да познават нормативната база, да имат организационни и умения за работа с офис-техника и приложения за онлайн връзка.

За обществен служащ в Център за настаняване от фамилен вид за пълноетни лица с деменция - Димитровград претендентите би трябвало да са с висше обучение „ бакалавър ” в обществените науки, филантропични науки с професионално направление „ Социални действия ”, „ Социална педагогика ” или „ Педагогика ”.

Професионалният опит и за двете длъжности не е наложителен, само че съществуването му по специалността ще се смята за преимущество.

Пълната информация с нужните условия и документи за кандидатстване е оповестена в уеб страницата на Община Димитровград, за състезания.

Срокът за подаване на документите за кандидатстване е до 17ч. на 03.02.2023г., гише № 1 „ Деловодство ” в запечатан, непрогледен плик всеки работен ден от 8.30 часа до 17.00 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР