Арсенал победи Карабах в последен мач и за двата тима

...
Арсенал победи Карабах в последен мач и за двата тима
Коментари Харесай

Арсенал се спести срещу Карабах, Лаказет с победен гол за лондончани

Арсенал победи Карабах в финален мач и за двата отбора от Група Е на Лига Европа.

" Топчиите " от дълго време си бяха обезпечили първото място и Унай Емери даде късмет за изява на огромна част от запасите си, както и на юноши. Симеон Славчев и компания пък се бореха за своя авторитет в Лондон.

 Снимка 395261
Източник:

През октомври Арсенал победи Карабах с 3:0 като посетител, само че през днешния ден бе надалеч от сходен експресивен триумф и завоюва единствено с 1:0.

Автор на победното попадение за лондончани довечера бе Александър Лаказет, разписал се през първата част на мача.

 Снимка 395264
Източник:

В рамките на първото полувреме на терена като че ли имаше единствено един тим. Всичко по-интересно бе обвързвано с изявите на футболистите на домакините.

Головите положения в интерес на отбора обаче напълно не бяха толкоз доста, колкото по всяка възможност се искаше на мениджъра на " артилеристите " Унай Емери.

Резултатът беше открит след 16 минути игра, когато отлично подаване на Йозил бе превърнато от Лаказет в откриващо попадение за 1:0.

 Снимка 395263
Източник:

Изстрелът на френския голаджия беше стабилен и не остави шансове на вратаря за изява.

Преди почивката и Нкетия можеше да се разпише, още веднъж след пас на Йозил, само че изстрелът му с глава мина над вратата на Карабах.

Славчев на няколко пъти се намеси уверено за отбора си, спирайки обещаващи офанзиви на съперника. С това обаче се изчерпаха изявите му на терена през първата част от мача.

 Рома отхвърли 32 млн. евро за турската си звезда
Рома отхвърли 32 млн. евро за турската си звезда

Лоши вести за Арсенал

През второто полувреме и двата отбора понижиха фрапантно оборотите и по-скоро доиграха дуела.

В заключителните мигове от конфликта играта загрубя и бяха предизвестени няколко състезатели и от двата отбора, само че до нова смяна в резултата по този начин и не се стигна.

Така Арсенал финишира на върха в групата, с актив от 16 точки. Карабах остава на дъното, с общо завоювани 3 пункта от тази фаза на шампионата.

 Снимка 395265
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР