АРЛИНГТЪН – Съседите от Арлингтън казаха, че са много разстроени

...
АРЛИНГТЪН – Съседите от Арлингтън казаха, че са много разстроени
Коментари Харесай

„Беше страшно“: Съседи от Арлингтън загрижени след протестите на неонацистка група NSC-131 пред дома на губернатора

АРЛИНГТЪН – Съседите от Арлингтън споделиха, че са доста смутени и уплашени, че неонацистка група е демонстрирала в техния квартал, откакто NSC-131 провежда митинг пред дома на губернатор Маура Хийли.

Членовете на групата стояха пред дома на Хийли и скандираха „ Нова Англия е наша, останалите би трябвало да си вървят “, явно отпратка към продължаващия идването на мигранти в Масачузетс. Тяхното наличие провокира мощна полицейска реакция и остави квартала разтревожен.

„ Беше ужасно, изключително този квартал, има доста деца, доста фамилии и е добра общественост, тъй че просто да видя нещо като това и да може да се случи навръх предната ни поляна, желая да кажа, просто доста ужасно. Например, не разбирам какво в действителност се случва “, сподели съседът Х.К.

Съседите споделиха, че едно е да демонстрираш отвън социална постройка, само че да го вършиме отвън дома на губернатора е недопустимо.

„ Всички тези неща, те могат да го вършат някъде другаде, не ги носете на поляната пред хората и не се опитвайте да сплашвате хората. Защото по този начин не се вършат нещата “, сподели Х.К.

Същата неонацистка група организира сходни митинги в мотели, където са приютени мигранти.

„ Всички сме равни и всички би трябвало да се почитаме един различен и да се обичаме, вместо да хвърляме ненавист върху този свят, тъй като има ненавист, няма повече обич, само че Бог ни е научил да обичаме “, сподели Х.К.

В последна сметка групата напусна и полицията в Арлингтън сподели, че никой не е задържан.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР