Световната футболна звезда Лионел Меси вкарва имение във Форт Лодърдейл за 10,75 милиона долара

...
Аржентинският световен футболен феномен Лионел Меси, който се присъедини към
Коментари Харесай

Аржентинският световен футболен феномен Лионел Меси, който се присъедини към професионалния отбор на Интер Маями през юли, купи крайбрежен имот във Форт Лодърдейл за 10,75 милиона долара.

36-годишният Меси е закупил двуетажната къща в модерен стил на Compass Lane в Bay Colony, затворена еднофамилна жилищна общност, на 1 септември, според документ, записан в окръг Брауърд.

Къщата с площ от 10 500 квадратни фута има 10 спални, девет бани, тоалетна, два дока, плюс имотът има 170 фута вода. Резиденцията е построена през 1988 г. и се намира в задънена улица.

Покупката приключва месеци на търсене на къща за Меси и съпругата му Антонела Рокуцо, които се преместиха в Южна Флорида с тримата си сина този ден лятото, след като подписа договор да играе за Интер Маями. Те търсеха къщи между Бока Ратън в окръг Палм Бийч и Форт Лодърдейл в Брауърд.

„Това показва, че Форт Лодърдейл е една от най-добрите дестинации в югоизточна Флорида“, каза Джени Мореджон, главен изпълнителен директор на Форт Лодърдейл Орган за развитие на центъра. „Изборът на Меси да нарече Форт Лодърдейл дом казва, че този град предлага най-добрите удобства за международни суперзвезди и за всеки, който иска да живее в страхотна общност.“

Меси се присъедини към Интер Маями, само няколко месеца след аржентинските спортове икона изведе Аржентина до спечелването на Световното първенство през 2022 г. Неговият договор с Интер Маями ще важи до сезона на Мейджър Лийг Сокър през 2025 г. Общият му компенсационен пакет варира между $130 милиона и $150 милиона, включително капитал в клуба след завършване на дните му на игра.

Агентите за недвижими имоти Compass Самуел Симпкин и Дона Симпкин представляваха Меси в сделката с недвижими имоти. И двамата агенти отказаха да коментират в понеделник покупката на жилище на Меси.

Общността Bay Colony е сред най-луксозните квартали във Форт Лодърдейл. Намира се на кратко разстояние с кола от ресторантите и магазините в центъра на булевард Лас Олас и стадион Драйв Пинк, където Интер Маями играе домакински футболни мачове.

Меси също притежава недвижими имоти в Маями, жилищна резиденция в Porsche Design Tower и втора в Regalia Tower в Съни Айлс Бийч.

Покупката на къща от Меси е още един тласък за пазара на луксозни жилищни имоти, който лети високо в Южна Флорида от няколко години. По време на пандемията окръг Брауърд, особено град Форт Лодърдейл, отбеляза повече продажби на жилища над 1 милион долара, отколкото съседния окръг Маями-Дейд. Допълнителни луксозни резиденции и многоетажни сгради са в ход, за да отговорят на нарастващото търсене.

„Форт Лодърдейл е достъпна общност, но също така изключителна“, каза Морджон. „Има всички удобства на голям град, но също така е много близък.“

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР