Аржентинският гений Лионел Меси няма планове да става треньор, след

...
Аржентинският гений Лионел Меси няма планове да става треньор, след
Коментари Харесай

Меси: Не се виждам като треньор, а може би като спортен директор

Аржентинският талант Лионел Меси няма проекти да става треньор, откакто се откаже от футбола. Много по-интересно за него би било да стартира директорска работа. 33-годишният нападател има още 6 месеца контракт с Барселона и футболният свят се вълнува дали ще остане в досегашния си клуб.

" Не се виждам като треньор, а може би като състезателен шеф - да върша селекцията съгласно моите разбирания или пък да диря играчите, от които моят клуб има потребност ", съобщи Меси в изявление за испанската телевизия " Ла Секста ".

Аржентинецът, който дойде в Барселона на 13-годишна възраст и за тези 20 години се трансформира както във футболиста с най-вече награди, по този начин и в голмайстор номер 1 за всички времена, призна нещо, което малко хора биха създали. Той в действителност счита, че е наранил последователите на Барселона през лятото с решението да си тръгне тогава.

" Феновете се радват на своя състезател, до момента в който той е в техния клуб, само че те не простят всичко ", сподели той. " Връзката ми с клуба и града е история на любовта. Въпреки това, нещата би трябвало да завършат по този начин, че да не се изцапа това, което съм претърпял с тях в кариерата си ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР