Аристократката Констанс Мартен носеше това, което твърдеше, че е хиджаб,

...
Аристократката Констанс Мартен носеше това, което твърдеше, че е хиджаб,
Коментари Харесай

Констанс Мартен носеше „хиджаб“, за да скрие лицето си, докато бягаше с новородено бебе, каза журито

Аристократката Констанс Мартен носеше това, което твърдеше, че е хиджаб, с цел да скрие лицето си, до момента в който бягаше, изслуша съдът.

36-годишната Мартен и нейният другар Марк Гордън, 49-годишен, са упрекнати в непредумишленото ликвидиране на новороденото им бебе Виктория, като са я отвели в бягство, бягайки от обществените служби. В опит да попречат на управляващите да приберат Виктория, двойката вместо това взема решение да избяга, което води до търсене, което трагично приключва с намирането на мъртва дребната Виктория.

Твърди се, че двойката е пътувала из Англия, живеейки отвън мрежата в опит да я предпазят от лишаване от тях, откакто четири други техни деца бяха взети под грижите. Мартен участва на процеса през днешния ден, сряда, 31 януари, за първи път, откакто отсъства през първите четири дни. Абдирисах Мохамуд в Шордич. Г-н Мохамуд сподели в изказване, прочетено пред съда: „ Мъжът ми сподели да отида в Enfield Tesco Extra. Поисках пощенски код и мъжът отговори „ просто ни закарай там “.

„ Не м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР