Арестуваха 35-годишна жена, представяла се известен маг и завлякла десетки

...
Арестуваха 35-годишна жена, представяла се известен маг и завлякла десетки
Коментари Харесай

Арестуваха жена в Пловдив, отмъкнала 120 бона, като се представяла за известен маг в интернет

Арестуваха 35-годишна жена, представяла се прочут маг и завлякла десетки хора в цялата страна, в това число и в Пловдив. Разследването е почнало преди дни от „ Икономическа полиция “ под тепетата, когато няколко поданици на региона разказали за незаконна скица на машинация по интернет. В търсене на решения на разнообразни персонални въпроси благодарение на свръхестествени сили, пострадалите се свързали със страница в обществена мрежа с профилна фотография на известна маг в България. На посочен телефон за връзка хората получавали съответните указания за авансово заплащане на услугите за повреждане на магия, гадаене и така нататък

След като превеждали парите през съответна платежна институция обаче, контактът с тях незабавно прекъсвал. Впоследствие се оказало, че диалозите не били водени с гадателката, а фотографията й била сложена за илюзия.

След акуратен разбор на събраната информация и професионалната работа в къс период, чиновниците влезнали в дирите на жителка на варненско село, на 35 години. Събрани са данни, че за последните шест месеца жертви на лъжливата й скица станали огромен брой хора от страната, от които общо взела близо 120 хиляди лв.. Най-малката сума, която й била изпращана е 250 лв., а най-голямата - 10 хиляди лв..

С полицейска заповед извършителката е арестувана за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане в отдел „ Икономическа полиция “. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР